Als een marketing actie heb ik vorig jaar in november het aanbod gedaan om 20 privé consulten gratis te doen. WOW! Binnen 24 uur waren ze volgeboekt en de aanvragen bleven binnen komen. Nu kun je denken, “ja, ja, dat is omdat het gratis is”. En ja, dat zou kunnen. Maar omdat alles voor mij energie is, maakte me dat niet uit. Degene die tot de gelukkigen hoorden, doen ook hun moeite om naar mijn praktijk te komen. Sommigen zijn wel drie uur aan het reizen, dat is ook energie! Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat degenen voor wie dit bestemd was, ook bij mij zouden gaan komen. En dat blijkt.

Een dame was er redelijk snel bij, ze was nummer vier. We maakten een afspraak voor eind november en alles was geregeld, dachten we… Twee dagen voor de afspraak belde ze. Er was iemand overleden en ze moest van alles regelen. Dus haar hoofd stond niet naar deze afspraak. Uiteraard begreep ik dat en bood haar aan om contact
met mij op te nemen, wanneer ze zover was en het consult zou ook dan gratis zijn. Ongeacht wanneer.

Eind december belt ze, ze is er klaar voor en wil graag de afspraak maken. Zo gezegd zo gedaan, we hebben een afspraak eind januari. Tijdens het consult is haar moeder doorgekomen met mooie ontroerende informatie. Niet alleen over de haperende muziek bij haar uitvaart, juist in het nummer wat haar favoriete muziek was, maar ook over zaken die nu spelen na haar overlijden.

Na afloop vertelt de cliënt dat ze in was gegaan op de marketing actie vanuit een nieuwsgierigheid. Maar niet omdat ze nu persé in contact met een dierbare wilde komen. Het was haar moeder die was overleden eind november, waardoor ze onze eerste afspraak moest afzeggen. En nu nam haar moeder in dit consult alle tijd om antwoorden te geven op vragen die er nog waren en haar liefde en dankbaarheid te uiten naar haar dochter.

Zo intelligent is de Spirituele Wereld dus! Je gaat in op een actie terwijl degene die door wil komen in het consult, toen nog leefde! Dit zijn voor mij de parels waardoor ik me besef dat ik alleen maar een instrument ben wat door een andere dirigent wordt bespeeld.

April 2016