Op de demonstratieavond vorige week waren veel nieuwe mensen. Met nieuwe mensen bedoel ik mensen die nog nooit eerder bij een Demonstratie Mediumschap waren geweest. Dit vind ik altijd fijn! Omdat ik daardoor het bewijs van leven na de dood aan nieuwe mensen mag geven en daar wordt mijn hart altijd weer erg blij van. Een soort jubelen van binnen kan ik het wel noemen. 🙂
En dit keer waren er ook nog eens veel jonge mensen. Hoe fijn is dat als je al op jonge leeftijd mag ervaren dat dood alleen maar een fysieke dood is. Dat je lichaam er niet meer is, maar dat je ziel verder leeft…Dat je dierbare opa of oma, of vader, moeder, vriend of klasgenoot gewoon nog in je leven is en meekrijgt wat er allemaal speelt in jouw leven. Hoe mooi is dat….

Er was een jong meisje die het openingscontact kreeg van een goede vriend van haar. En die vriend kwam door precies zoals hij ook in zijn leven was, met alle persoonlijke kenmerken, waaronder zijn grapjes en woordkeuze. Het was een afwisselend lachen en huilen bij haar. Uit zijn boodschap voor haar bleek dat hij precies wist wat er nu speelde in haar leven. Ze was flabbergasted! En daar bleef het niet bij. Op het eind kwam haar opa door. Ze wilde er eerst niet aan omdat ze al een contact had gehad en gunde het ook anderen in het publiek. Voor mij als medium is dit ook iets wat niet vaak voorkomt. Dat iemand in het publiek tijdens een demonstratie meer dan een contact krijgt. Maar opa hield aan, het was echt voor haar bestemd. Hij zei “bingo!” en dat bleek hij ook te spelen tijdens zijn leven.
Na afloop bedankte ze me. Alles wat er was gezegd klopte! Maar voor mij waren de woorden die ze daarna zei veel belangrijker, “alle vragen die ik had zijn beantwoord…”.

Daarom vertrouw ik de Spirituele Wereld volledig. Het is altijd een wisselwerking tussen de levende en de overlevende, soms is de behoefte aan contact van de overlevende sterker en soms andersom. Het wordt hoe dan ook altijd geregeld daarboven! Dat bleek ook deze avond weer.

September 2016