Over praktijk Impuls

Greetje Grootjans (1960) is de oprichter van praktijk Impuls. Ik was een heel gevoelig kind die haarfijn mijn omgeving kon aanvoelen en nam ook de emoties van anderen op, alsof ze van mij waren. Daarnaast zag en wist ik dingen, die anderen niet zagen en met alle gemak ging ik in en uit mijn lichaam.

Als kind begreep ik niet waarom anderen niet zagen wat ik zag. Maar in de aanloop naar volwassen worden heb ik alles wat ik zag en voelde weggestopt. Rond mijn 28e is, na een burn-out, mijn zoektocht begonnen naar mijn echte ik. Ik wilde niet langer voldoen aan verwachtingen van anderen en me aanpassen. Voor mij was het belangrijk te ontdekken “wie ben ik?”.

Het was het begin van een reis waarin ik antwoord zocht op allerlei (levens)vragen. Dit is een ontdekkingsreis die zich, tot op de dag van vandaag, nog steeds verdiept. Waarbij mijn gevoeligheid zich ook heeft ontwikkeld en een normaal onderdeel van mijn leven is geworden.
Deze levensreis heeft me bewust gemaakt van wie ik was en wie ik nu ben; ik vond mijn authentieke zelf terug.

greetje-grootjans

Na allerlei spirituele opleidingen en cursussen ben ik mij gaan omscholen tot Hypnotherapeut en Coach. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in Regressie- en Reïncarnatietherapie. Aansluitend ben ik mij meer gaan verdiepen in Energetische therapie, healing en sjamanisme. Na de nodige jaren therapeut en medium zijn gecombineerd te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en werk sinds 2016 alleen nog als medium en spiritueel coach. Geschoold via de Engelse methodiek met o.a. opleiding aan het Arthur Findlay College in Engeland.

Ik geniet ervan met mensen te werken en te begeleiden in hun ontwikkeling- en bewustwordingsprocessen. En daarbij mijn kennis en levenservaring te mogen uitwisselen zodat een ieder in zijn eigen kracht komt te staan!

Verandering is alleen mogelijk als mensen eerst luisteren naar de impulsen die we ze geven en daarna zelf nieuwe impulsen aan anderen geven door hun eigen levensweg te volgen.
Ik kijk ernaar uit om met jou en jouw verhaal te werken.

 

Praktijk Impuls is gevestigd in Hilversum, Noord Holland. Goed te bereiken vanuit Bussum, Naarden, Huizen, Baarn, Soest, Bilthoven, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Amstelveen, Bilthoven, Spakenburg, Blaricum, Laren, Eemnes, Abcoude, Loosdrecht, Ankeveen, Breukelen, Almere, Zeist en Weesp. Een goed keus als het gaat om medium, mediumschap, healing, coaching, lezingen, opleiding medium en opleiding mediumschap.