Consult

Er zijn drie soorten consulten:

  • een mediamiek, waarin ik contact maak met overledenen
  • een psychic, dit is de Uit-zicht sessie, hierin gaat het over jou
  • een combinatie van beiden.

Lees voor het maken van de afspraak de disclaimer. Een consult kan worden opgenomen en duurt 60 minuten.

 

Een mediamiek consult

Tijdens dit consult maak ik contact voor jou met jouw overleden dierbaren. Dat kunnen familieleden zijn maar ook vrienden en kennissen. Als we overlijden sterft ons lichaam, maar onze ziel leeft voort. Persoonlijkheid, werk en of hobby’s, gedeelde herinneringen, kortom, verschillende details van hun leven komen langs.Een mediamiek consult is vergelijkbaar met een demonstratie, het grote verschil is dat er meer tijd is. En daardoor meer ruimte om dieper op zaken in te gaan. Ze maken heel duidelijk dat ze nog om je heen zijn en weten wat er speelt in jouw leven nu. Uit ervaring weet ik dat zo’n contact troost kan bieden.

 

Een Uit-zicht sessie

Een unieke kans om op een andere manier zicht op jezelf te krijgen. Zicht vanuit ziel en vanuit de Spirituele Wereld. Jouw aura, het energieveld dat om je heen zit wordt gelezen. Hoe je op dit moment in het leven staat, wat je behoeften zijn en hoe je daarmee omgaat. Wat speelt er op dit moment in jouw leven op bijvoorbeeld, werk, relaties, je spirituele ontwikkeling etc. Ook krijg je inzicht in het verleden en je omgeving en hoe dat van invloed is, of is geweest op de persoon die je nu bent. Hiermee krijg je overzicht over datgene wat je zelf misschien niet meer zo helder ziet, omdat je er midden in zit. Het is een unieke kans om op deze manier zicht te krijgen op jezelf, je patronen en je keuzes. Na de sessie ge je met nieuwe inzichten de deur uit.

 

Praktijk Impuls is gevestigd in Hilversum, Noord Holland. Goed te bereiken vanuit Bussum, Naarden, Huizen, Baarn, Soest, Bilthoven, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Amstelveen, Bilthoven, Spakenburg, Blaricum, Laren, Eemnes, Abcoude, Loosdrecht, Ankeveen, Breukelen, Almere, Zeist en Weesp. Een goed keus als het gaat om medium, mediumschap, healing, coaching, lezingen, opleiding medium en opleiding mediumschap.