Opleiding mediumschap

Heb je interesse in het mediumschap, of wil je je gevoeligheid ontwikkelen? Wil je je eigen mogelijkheden op dit gebied onderzoeken?
Dan heeft praktijk Impuls de jaartraining ZIELENJAAR!

Deze opleiding is geschikt voor zowel mensen die als medium willen gaan werken, als voor mensen die nieuwsgierig zijn en zich via deze weg persoonlijk willen ontwikkelen. Want mediumschap is prachtig, alleen al voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Deze opleiding is écht niet alleen voor mensen die een eigen praktijk willen starten. De kennis die je opdoet kun je elke dag gebruiken in je dagelijkse leven. Ongeacht het soort beroep wat je hebt!

 

Deze opleiding mediumschap bestaat in totaal uit drie lesjaren

Waarbij ik les geef volgens de richtlijnen van het Engels mediumschap in combinatie met mijn Hollandse nuchterheid. In deze jaren maak je kennis met de Spirituele Wereld, maar zeker ook met jezelf als spiritueel wezen. Mediumschap is ook een band op willen bouwen met jouw helpers in de ongeziene wereld, jouw team. En ontdekken hoe Spirit met jou werkt en hoe je een bijzondere samenwerking met Spirit en je spirituele gidsen kunt aangaan. Ook in je dagelijkse leven.

 

Het eerste jaar is een basisjaar mediumschap

Dit basisjaar is een verrijking van je spirituele pad, maar bovenal een persoonlijke innerlijke ontwikkeling. Je leert jezelf meer kennen. Je krijgt inzichten en de bevestiging van dat wat je altijd al voelde of juist de uitnodiging om het anders te gaan ervaren. Een kans om meer in je kracht te komen en dichter bij jezelf te kunnen blijven. Je wordt meegenomen in de magie van je eigen ziel én in die van een ander. Maar vooral ook in de magie en de intelligentie van de Spirituele Wereld.

 

Het tweede en derde jaar

Je kunt het tweede en of derde jaar instromen als je al een basisjaar mediumschap bij praktijk Impuls of ergens anders hebt gevolgd en zelfstandig een contact kunt maken met de Spirituele Wereld.

 

Onderwerpen

In deze drie jaar komen onderstaande thema’s aan bod:

 • Persoonlijke ontwikkeling & spirituele groei
 • Contact maken met je eigen ziel & jouw intuïtie (beter) leren kennen
 • Zitten in de power & hoe werkt de power
 • Lezen van iemand anders z’n energie
 • Aura’s
 • Psychometrie
 • Contact maken met de Spirituele Wereld en overleden dierbaren
 • De betekenis van kleur en symbolen
 • Geïnspireerd spreken en schrijven
 • Filosofie en ethiek van mediumschap
 • Consulten

Maar vooral veel plezier in het ontdekken en genieten van je eigen vaardigheden. En veel praktisch oefenen, want daarmee ontwikkel je je talent en verstevigt je band met de Spirituele Wereld.

 

Voor wie? 

De opleiding is laagdrempelig en voor iedereen die zijn eerste stappen binnen het mediumschap wil gaan zetten. Heb je al iets gedaan op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, dan is dat meegenomen. Interesse in het mediumschap en in het werken met de ongeziene wereld, is het belangrijkste voor deelname aan de opleiding. Het pad ontvouwt zich wel als je erop gaat lopen. Met de opgedane kennis ontwikkel je jezelf, stimuleer je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei en zal je helpen in privé situaties of op je werk.
Hoe meer kilometers je maakt, hoe meer vlieguren je maakt, des te meer leer je over jezelf en de Spirituele Wereld. Daarom adviseer ik studenten om met elkaar te gaan oefenen in een oefengroep, naast de lesdagen. Zo haal je het meeste uit de opleiding en vooral uit jezelf en jouw kwaliteiten.
Je hoeft er geen ervaring mee te hebben, dit jaar is voor iedereen die hiermee aan de slag wil. Heb je interesse in het mediumschap en werken met de ongeziene wereld? Dan zie ik je graag!

Lesdagen
De opleiding van 10 lesdagen bestaat uit elk drie losse jaren, na elk jaar kun je beslissen of je door wilt stromen naar het volgende jaar. Waarbij het eerste jaar gezien kan worden als een basisjaar mediumschap, een jaar van kennismaken met je eigen ziel en met de ziel van anderen. En werken met de ongeziene wereld.

De lesdagen zijn van 10.00 – 16.30 uur. De ene groep heeft op vrijdag les en de andere op zondag.
De groep bestaat uit maximaal 12 personen waardoor er voldoende persoonlijke aandacht is.

Kosten per cursusjaar: Euro 995,-
Voor particulieren is dit inclusief 21% BTW. Zakelijk exclusief 21% BTW.
Betaling in termijnen is mogelijk.

Locatie: Hilversum

Data 1e jaar, groep 7, start op 22 september 2024 > zondagen
22 september 2024, 10 november, 8 december, 19 januari 2025, 9 februari, 9 maart, 6 april, 11 mei, 1 juni en 6 juli.

Data 1e jaar, groep 6, gestart maart 2024
22 maart 2024, 26 april, 31 mei, 5 juli, 30 augustus, 20 september, 25 oktober, 15 november, 13 december en 10 januari 2025

Data 1e jaar, groep 5, gestart september 2023
17 september 2023, 29 oktober, 19 november, 10 december, 7 januari 2024, 4 februari, 10 maart, 7 april, 12 mei en 2 juni.

Data 2e jaar, groep 2, gestart maart 2024
24 maart 2024, 21 april, 5 mei, 26 mei, 7 juli, 15 september, 27 oktober, 17 november, 15 december en 12 januari 2025

Data 3e jaar, groep 1, gestart september 2023
29 september 2023, 27 oktober, 24 november, 22 december, 19 januari 2024, 16 februari, 8 maart, 19 april, 17 mei en 7 juni

Mocht je, om welke reden ook, een dag missen, is het niet mogelijk om deze dag in te halen. Door in te schrijven, reserveer je een plek in de groep. Deze plaats is voor jou gereserveerd. Bij tussentijdse uitval wordt lesgeld niet geretourneerd en is het totale lesgeld verschuldigd.

Aanmelden voor de opleiding kan via info@praktijkimpuls.nl Heb je interesse maar wil je eerst met me overleggen of het iets voor jou is? Mail me dan ook, dan plannen we een belafspraak om van gedachten te wisselen.