Demonstratie Mediumschap

Ieder van ons heeft te maken met dierbaren die overleden zijn. Je kunt een overledene bij je voelen en er mee praten. In gedachten of hardop. Vanuit die andere, niet fysieke wereld, willen ze heel graag contact maken, je ondersteunen en een boodschap doorgeven.

Tijdens een demonstratie zal ik laten zien hoe een medium werkt en hoe er contact wordt gelegd met de Spirituele Wereld. Ik ben het kanaal waardoor de overledenen een stem krijgen.

Hoe werkt dat contact leggen? Er wordt gedetailleerde informatie gegeven over de overledene zodat het duidelijk is over wie het gaat. Vaak worden er ook herinneringen aangehaald. En soms komt er ook informatie door, die je niet direct of helemaal niet weet, maar die je kunt navragen. Dierbaren willen, op hun eigen manier, laten weten dat ze nog onderdeel van jouw leven zijn en je te steunen.

Het is een avond van ziel tot ziel. Er worden twee werelden in liefde met elkaar verbonden, liefde die doorgaat na de dood. Zo’n avond kan troostend en ontroerend zijn voor mensen die het gemis van hun dierbare nog voelen. Maar voor iedereen die nieuwsgierig is naar het leven na de dood, is dit een boeiende avond.

 

Huiskamer avond

Dit is eigenlijk een demonstratie mediumschap bij iemand op locatie en vaak is dat thuis. Een groep bestaat uit zes tot tien personen en daar maak ik contacten voor met overleden dierbaren van de aanwezigen. Dat kan familie, bekenden of vrienden zijn van de aanwezigen.
Zo’n huiskameravond is een laagdrempelige manier om kennis te maken met het mediumschap. Als je het leuk vindt om een avond bij jou thuis te organiseren. kom ik alleen of met een collega medium, naar je toe en maken we er een ontspannen avond van.

Als medium kies je niet wie er wel of niet een contact krijgt, het verloop van de avond ligt in handen van de Spirituele Wereld, niet aan ons mensen. Ook wie er doorkomt kan ik vooraf niet aangeven en ik kan niet garanderen dat iedereen een persoonlijk contact krijgt. Het is ook mogelijk dat je juist meerdere contacten krijgt. Het is dus afwachten. Spannend, mooi én leuk!
Omdat alles in groepsverband gebeurt, wordt er in ieder geval geen vertrouwelijke informatie doorgegeven.

Het duurt ca anderhalf  tot twee uur en de kosten zijn 15 euro per persoon. Afhankelijk van de afstand kunnen daar reiskosten bovenop komen.
Wil je er meer over weten of een huiskameravond organiseren? Neem dan contact op via info@praktijkimpuls.nl