Coaching

Er zijn heel veel definities van wat coaching is. Coaching betekent voor praktijk Impuls dat je een gesprekspartner, een luisterend oor zoekt voor datgene waar je in vastgelopen bent. Iemand die jou weer op weg helpt!

In het coachingsgesprek spiegelen we jou. Je eigen woorden plaatsen we in of buiten de context van waar het zich in afspeelt, zodat er op een andere manier naar gekeken kan worden. Je krijgt hiermee bewustzijn over je eigen gedrag.
Jijzelf zal de stappen moeten zetten om verandering te creëren. En ja, daar horen keuzes maken en beslissingen nemen bij.
Terugkijken is goed om te ontdekken wat je nu anders zou doen, uit je ervaring van toen kun je leren en dat kan je gebruiken om je toekomst te veranderen. Uiteraard gaan we naar de kern van waar het om draait, dit kan zakelijk en of privé zijn.

Deze begeleiding heeft als doel om een positieve verandering in gang te zetten die gebaseerd is op inzicht in gedrag. Je ontdekt je sterke kanten en jouw persoonlijke kwaliteiten! Vooraf wordt het doel bepaald.

Spirituele Coaching

Bij deze vorm van coachen is spiritualiteit het thema. Voel je veel en kun je dat niet thuisbrengen? Wil je weten of die energie die je voelt van jou is? Pak je heel makkelijk energie van anderen op? Ook van overledenen? Wil je weten hoe je je kunt afsluiten of beschermen tegen energie van anderen? Of hoe je meer in je eigen kracht en energie kunt blijven? Ben je hoog sensitief? En wat betekent dit dan? Bij al deze vragen kan praktijk Impuls je begeleiden.

Je spirituele ontwikkeling kan ook het onderwerp zijn. En hoe jij jouw kwaliteiten meer kunt toepassen in je persoonlijke en zakelijke leven.