Healing

Op het moment dat iemand niet lekker in zijn vel zit, is er energetisch iets aan de hand. Bij verstoringen van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten.

Tijdens een healing maak ik contact met de Spirituele Wereld, de bron van energie en wijsheid, van liefde en helende energie, waardoor een krachtige heling kan plaatsvinden. Ik ben het kanaal waardoor de energie wordt doorgegeven.

Een healing kan werken op lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau. Het brengt energie daar waar het nodig is, zodat lichaam en geest weer in balans kunnen komen. De helende energie heft blokkades op en zorgt dat vastzittende energie weer gaat stromen. Het zelfgenezend vermogen van jou zal worden aangesproken en gestimuleerd. Deze healing komt van de bron, de Spirituele Wereld, via onze ziel, naar de ziel van de cliënt.

 

Hoe werkt het?

Tijdens een healing leg ik mijn handen op je schouders, terwijl je ontspannen op een stoel zit. Via deze aanraking kan de energie uit de Spirituele Wereld naar elke plek in je lichaam stromen, daar waar het nodig is.