Ervaringen met praktijk Impuls

 

Het mediamiek consult bij Greetje heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren! Greetje verwoord de boodschap van overleden dierbaren op een duidelijke manier, niet zweverig en met gevoel voor humor. Ze neemt hiervoor uitgebreid de tijd! Als er twijfel bestaat over de informatie zoals Greetje het vertaalt, dan gaat ze verder zodat duidelijk wordt van wie de boodschap komt. Ik had het geluk dat beide ouders en een speciale vriendin doorkwamen, en wie wil dat nou niet? nog even iets van je dierbaren aan de andere kant horen? Ik kan zo’n consult dus aan iedereen aanbevelen. Greetje, nogmaals bedankt!
B. de Jonge, juni 2024

 

 

De opleiding Zielenjaar bij Greetje is zo bijzonder. Ik val gelijk met de deur in huis. Ik kan nu oprecht tegen mezelf zeggen: ik hou van mezelf zoals ik ben. Ik ben mezelf.
Het was en is nog steeds een mooie reis. Een reis waarbij ik mezelf heb gevonden, wat mijn zielsmissie is. Deze reis heeft mij diep naar binnen gebracht. Bewustwording en heling. Deze reis gaat met een lach en een traan. Alles mag er zijn.

Het mediumschap wat je daarbij ontwikkelt, is dan één groot cadeau. Dat is zo bijzonder. Greetje geeft op een heldere en nuchtere manier les. Ze stimuleert je om net nog die ene stap te zetten. Na die ene stap volgde er altijd een moment van inzicht en wow. Zo bijzonder.
Ik start in Maart met het tweede lesjaar.
Pieter, (deelnemer groep 4&5, 1e jaar) januari 2024

 

Ik heb eigenlijk zolang ik me kan herinneren een moeizame relatie gehad met mijn verslaafde moeder.
Toen ze twee jaar geleden overleed, was dat eigenlijk vooral een opluchting.
En toen was ze daar ineens, tijdens het consult met Greetje, en bood ze voor het eerst in mijn leven haar excuses aan.
Ik vond het diep ontroerend en een onverwacht cadeau waarvan ik de impact nog niet helemaal kan overzien.
Heidi, januari 2024

 

Ik heb de jaartraining als bijzonder waardevol ervaren. Een jaar vol informatie en inspiratie op het gebied van inzicht ontwikkeling, bewustwording en persoonlijke groei. Leren vertrouwen op een plotselinge ingeving of gedachte. Een jaar waarin ik vertrouwen heb gekregen in mijn eigen spirituele ontwikkeling.
Greetje Grootjans is een warme en spontane persoonlijkheid die haar cursisten begeleidt vanuit haar hart en ziel. In elke les krijgt iedere cursist de tijd en de ruimte om zijn of haar kracht te ontdekken en te ontwikkelen maar er is ook ruimte om zich kwetsbaar op te stellen. Hoe fijn is dat! Advies dat Greetje, ons cursisten, heeft meegegeven was: heb plezier en geniet. En genoten hebben we; van elkaar als groep, van de leerstof en de oefeningen maar vooral van het enthousiasme van Greetje.
Dyenne (deelnemer groep 3 – 1e jaar), juni 2023

 

Na een mooie ontdekkingsreis over jezelf in het 1e jaar, is het 2e jaar daar een mooie verlenging van! Daarnaast maak je echt een verdieping in de mediamieke wereld, welke een verrijking en toevoeging is in het hier en nu. Ontzettend mooi hoe dierbaren, helpers en gidsen via deze manier kunnen communiceren en jij dit voor anderen kunt vertalen en kunt doorgeven. Met een leuke dosis humor en nuchterheid begeleid Greetje je hier fantastisch in. Elke les weer is een feestje en ben ik onder de indruk van de magie van het universum. Hoe alles samen valt, er dingen gebeuren die passen bij de dag en hoeveel inzichten je zelf weer krijgt terwijl je voor een ander werkt. Ik kijk dan ook al ontzettend uit naar het 3e jaar.
Lynn (deelnemer 2e jaar), juni 2023

 

De cursus Zielenjaar heeft mij de mogelijkheid gegeven om samen met Greetje op zoek te gaan naar antwoorden. Wat is spiritualiteit en wat betekent het voor mij?
Wat wil ik er mee? Door middel van oefeningen kreeg ik meer duidelijkheid hoe mediumschap werkt. Ik heb enorm genoten en geleerd van haar expertise.
Ben wijzer geworden en heb mooie antwoorden gekregen van de ongeziene wereld. Alles is bespreekbaar en niets is raar. Het heeft me verdieping gegeven in mijn praktijk als Kinesiologe en in het dagelijks leven. Greetje is top.
Marion (deelnemer groep 3 – 1e jaar), juni 2023

 

Ik heb nu het 2e leerjaar afgerond en ga zonder twijfel door met het 3e leerjaar. Greetje weet in de groep een veilig gevoel te creëren waardoor iedereen kan leren met en van elkaar op zijn eigen manier en niveau.
Natuurlijk is het qua geld een investering maar deze heb ik er voor mezelf al dubbel en dwars uitgehaald. Ik heb door deze cursus persoonlijk een enorme groeispurt gemaakt. Dit was zeker niet altijd even makkelijk maar ik voel me hierdoor nu zekerder van mezelf, ik weet beter waar ik voor sta en durf meer voor mezelf op te komen. En dit zonder de ander zijn gevoel uit het oog te verliezen. Dit alles heeft zich ook zeker door vertaald op mijn werk waardoor ik ook daar een enorme groei heb kunnen maken in functie en salaris.
Zo zie je maar weer dat zo’n cursus waar je bezig bent met spiritualiteit echt helemaal niet zweverig is. Ik kan dan ook iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, bezig wil zijn met persoonlijke groei en geïnteresseerd is in wat er nog meer is tussen hemel en aarde deze cursus te zeerste aanbevelen.
Cindy (deelnemer 2e jaar), juni 2023

 

 

Greetje is een warm persoon en haar consult vond ik erg bijzonder en waardevol.
Ze legt alles goed uit en zorgt voor een hele mooie ervaring.
Ik zou iedereen aanraden om bij haar langs te gaan voor inzichten in je leven en contact met overledenen.
Natasja, september 2022

 

De opleiding Zielenjaar was een bijzondere reis naar binnen, waar we hebben geleerd om de liefde weer te voelen en in je eigen kracht te gaan staan, zo dankbaar en mooi. Greetje Grootjans is een leraar die werkt vanuit hart en ziel.
Dank je wel lieve Greetje, want hoe jij les geeft vanuit je eigen gevoel en kracht is absoluut bijzonder!
Deze opleiding is de reis naar jezelf maken, het is absoluut de moeite waard om jezelf weer te vinden.
De reis naar binnen is de langste weg, maar zeker de moeite waard.
Nicole (deelnemer groep 2), juni 2022

 

De ochtend van de crematie kreeg ik een prachtige boodschap door. Ik heb dit gelukkig na de crematie kunnen delen met X in een aantal héle mooie dierbare gesprekken. En heb het gevoel dat ik hem een beetje kan helpen bij het verwerken van alles.
Maar heb echt het gevoel dat ik door jouw cursus in een prachtig groei proces zit en dat ik dat nu al in de praktijk mag brengen. Zó WAARDEVOL!
Dus………..dank je wel lieve Greetje!
Wanda (deelnemer groep 2), juni 2022

 

Ik heb de training als bijzonder waardevol en leerzaam ervaren . Een veilige bedding en jouw enthousiasme blijven mij zeker bij. De opdrachten en oefeningen rondom het thema medium hebben een nieuw stukje in mijn zielsontwikkeling in gang gezet.
Fred (deelnemer groep 2), juni 2022

 

Het was een enorm waardevol en verhelderend consult voor me. Voel me stukken lichter, dank je wel.
Lara, november 2021

 

Mevrouw had haar man als cadeau een consult gegeven, dit was zijn allereerste keer bij een medium. Hieronder haar terugkoppeling
“Mijn man wist van niks, maar stond er wel open voor. Noemt het ook jouw spokenclub……maar als er iemand verbijsterd was, was mijn man het wel!!
Alles wat je zei klopte ook. Jij kon het niet weten, had mij hierover niet gesproken, maar ik moest ook beamen ,dat het werkelijk frappant was wat jij wist te vertellen!! Informatie die ik eigenlijk alleen als partner weet en dingen uit zijn geschiedenis. Hij was er nog dagen blij van maar ook beduusd.Het enige wat hij niet kon thuisbrengen was de tekening, maar er is wel zo’n soort grafische tekening, die komt ie nog wel tegen.”
Natasja, Amsterdam, juli 2021

 

In de ZIELENJAAR training neemt Greetje je mee op een prachtige ontdekkingsreis naar je ware ik en naar een bijzondere belevingswereld waarin je zoveel meer kunt waarnemen, ervaren en uit het leven kunt halen.
Lynn (deelnemer groep 1) juni 2021

 

Na 4 fijne lessen van de ZIELENJAAR opleiding kan ik in volle overtuiging zeggen dat ik echt een goede opleiding heb gekozen. Greetje is ook een zeer goede, immer op de juiste manier afgestemde en humorvolle docente. Ze heeft veel kennis en het voelt alsof ze jouw continu “ leest” en daardoor weet waar je in het leerproces zit. Ze bejegent een ieder met veel respect en enthousiasmeert voortdurend.
Ik ben nu al aardig ontwikkeld in het lezen van energieën en in het contact maken met zielen van overledenen. Ik krijg steeds meer tools aangereikt. Niet alleen een verrijking voor mijn eigen leven, maar ook zeer bruikbaar in mijn huidige werk.
Jeroen (deelnemer groep 1) mei 2021

 

Bijzonder dat we alle drie erbij konden zijn en dingen doorkregen van mijn moeder. En voor mijn oom ook heel waardevol dat mijn opa en oma doorkwamen. Wat een bevestiging heb je ons gegeven dat onze geliefden nog meekijken en hun ziel voorleeft.
Lara, oktober 2019

 

In het najaar 2019 heb ik de intuïtie workshop van 5 avonden bij Greetje gevolgd. Naast het bijzonder fijne groepje – wat een bonus was – heb ik de workshop als enorm plezierig en waardevol ervaren. Met Greetjes unieke mix van spiritualiteit en no-nonsense geeft ze een super leuke, creatieve invulling aan de oefeningen.
De workshop was voor mij een mooie combinatie van bevestigd worden en nieuwe inzichten krijgen en ik verheug me op het vervolg!
Sjak, Huizen

 

intuïtie workshop najaar 2019. Ik vond het een praktische en hands-on aanpak waarin op een niet zweverige manier Greetje je bewust kennis laat maken maken met je eigen energie en intuïtie. Iedere week had een ander thema waardoor je op verschillende manier oefent met het werken met je intuïtie. Zelfs mijn nuchtere vriendin (eerst ‘zien’ dan geloven) was onder de indruk. Greetje is een lieve en integere vrouw die je in verbinding (terug)brengt met jezelf.
Esther, Nieuwegein

 

Mijn zoon en ik kwamen voor een spirituele coaching en zijn heel fijn onder de indruk, het is een heel warm en bijzonder gevoel, zo ‘gezien’ te zijn. Waarbij mijn zoon zijn overleden tante ervaart als iets groots, schitterende bijzondere steun!
Wij voelen allebei diepe dankbaarheid, te leren over de wereld van de energie-wetten en verbinden en ook voor jouw mooie energie die je in deze coaching kon geven!
Ot en Ragna, juli 2019

 

ik ging voor een consult naar Greetje, omdat ik benieuwd was hoe het bij een medium zou zijn. Wie er voor mij zouden zijn ‘van gene zijde’ met welke boodschap en hoe dat zou voelen. Mijn verwachtingen werden ver overtroffen. Mijn oma, een vriend en een tante kwamen door. Greetje beschreef ze heel precies, juist en herkenbaar. Greetje beschreef zelfs een situatie uit mijn tienerjaren die ik al vergeten was en direct herkende en als dierbare herinnering weer bij me draag. Mijn dierbaren voelden echt heel dichtbij. Hun boodschappen waren helder. De ene een geruststellende bevestiging, de ander een bevestiging die mij helpt bij acceptatie en de laatste een onderzoekende vraag over waar ik nu sta in het leven. Ik ben Greetje heel dankbaar voor dit contact en kan het iedereen aanraden.
Kimm, Hilversum, mei 2019

 

Afgelopen voorjaar (2019) heb ik de 5 intuïtie avonden bij Greetje gevolgd. Wat een bijzondere interessante en leerzame avonden waren dat. Ik had me nooit gerealiseerd dat wij allemaal veel intuïtiever kunnen zijn dan we denken. Je moet er jezelf in trainen en Greetje is daar een goede begeleidster bij. Down to earth helpt ze je op dit pad. Ik kom graag nog eens terug voor een workshop.
Mirjam

 

Aan de slag met jezelf en je intuïtie! (2019) Kwam voor mij op een punt in mijn leven waarop ik me realiseerde dat ik niet meer wist of ik nog op mijn intuïtie kon vertrouwen. Door de variëteit aan oefeningen, de creativiteit, de duidelijke uitleg en informatie van Greetje, is voor mij dit gevoel weer hersteld. Mijn mede ontdekkers waren net als ik nieuwsgierig, benieuwd, soms wat sceptisch en andere momenten verwonderd over hun gave.
Deze korte reis heeft mij weer bewust gemaakt met dat wat al in me zat en mijn zelfvertrouwen op dit gebied vergroot. Dankjewel Greetje.
Edith, Hilversum

 

Ik wil je bedanken voor de bijzondere en voor mij heel waardevolle ervaring! Ik ben het nog allemaal aan het verwerken. Van te voren wist en voelde ik diep van binnen dat we contact zouden krijgen met mijn ouders, maar ik had rationeel niet verwacht dat alles zo gedetailleerd zou zijn….
Lindy, Den Haag, augustus 2018

 

Als ik jou bezig zie dan doorbreek je alle verwachtingen. Niks niet een zigeunerjurk en een glazen bol…hahaha…Bij jou ga je écht gewoon op de thee met de spirits. Fantastisch zoals jij dat doet. Ik heb genoten van het gewone gesprek, de eerlijkheid en openheid.
Marjon, Hilversum, juni 2018

 

Een bezoek aan Greetje, een helder, warm en Down to Earth persoon, en haar verbinding met boven…..de sessie was een helende en troostende ervaring.
Natasja, Amsterdam, april 2018

 

Ik kijk er nog steeds met een fijn gevoel op terug. Je hebt zoveel gezegd en er was zoveel ‘bewijs’ dat het voor mij 100% zeker is dat het echt is. Het ziekenhuisbed maar niet in het ziekenhuis, haar stoel waar ze bijna niet uit kwam, haar lichamelijke klachten, de haperingen in de muziek. De verhouding met mijn broer en de bemiddelingen i.v.m. de erfenis van haar broer. Het was veel. Ik vind dat je het heel goed hebt gedaan. Ik was erg onder de indruk. De aanwezigheid van de zielenwereld was voor mij ook heel goed voelbaar in je praktijk.
Haike, juni 2016

 

In de afgelopen jaren heb ik Greetje meerdere malen bezocht voor begeleiding en inzichten op mijn spirituele pad. Ze heeft veel kennis en is uitermate accuraat met haar waarnemingen en gevoelens en is een van de beste mediums die ik ooit bezocht heb. Daarnaast is ze een enorm vaardige coach en healer, en heeft ze mij geholpen om verder te kunnen groeien en mezelf beter te begrijpen. Haar liefdevolle en hartelijke benadering in combinatie met haar kennis, begrip en steun maken dat ik iedere keer weer uitkijk naar een sessie bij Greetje. Het is een cadeau aan mezelf, een wezenlijke bijdrage aan mijn pad. Ik zou dan ook iedereen willen adviseren om een afspraak te maken en dit zelf te ondergaan.
Jessica, 32 jaar, april 2015

 

Lieve Greetje. Wat was ik weer onder de indruk van je reading. Je bent heel goed in staat veel informatie door te geven van degenen uit de spirituele wereld die met jou contact hebben willen maken. Soms geef je zelfs de leeftijd door of een bepaalde periode in iemands leven die kennelijk van belang was. Wanneer het ertoe doet ook opvallende (lichaams) kenmerken en karaktereigenschappen. Je duikt er zelfverzekerd en enthousiast in en je zit (en blijft) enorm in de ‘flow’. Je kunt ook bijzonderheden in detail ontleden en vervolgens duidelijk verwoorden. Je besteedt veel tijd en zorg aan ‘de boodschap’ want die is heel belangrijk voor de ‘ontvanger’. Het is het meest liefdevolle moment van het contact. De boodschap is in bijna alle gevallen troostrijk of geeft een nieuw inzicht of perspectief voor degene voor wie de boodschap bestemd is. Een incidenteel ‘nee’op een vraag van jou aan de ontvanger of het klopt wat je doorkrijgt, betekent voor jou: aan de slag. Uitzoeken hoe het zit. En dan wordt het een ‘ja’. Of een lastig moment zet je om in een interessant moment. Je bent altijd bereid tot uitleg of het geven van nog meer informatie of om de belangrijkste mededelingen nog even op een rijtje te zetten. Dit alles met geestdrift en …humor.
Ellis, Bussum

 

Bijzonder mooi
Ik vind mezelf een nuchter mens en met enige sceptisch, maar ook een jaren lange nieuwsgierigheid naar de vraag: ” Is er leven na de dood”, ben ik ingegaan op de uitnodiging om een demonstratieavond van medium Greetje Grootjans bij te wonen. Er waren ongeveer 25 mensen aanwezig. Na een goede uitleg over wat een demonstratieavond inhoud zag ik haar energie veranderen. Er gebeurde wat in de ruimte, dat was duidelijk voelbaar. Niks engs, maar een goed en bijzonder gevoel. Al snel kreeg Greetje verschillende contacten door. Geen voorspelbare zaken als: het is een vrouw of een oma o.i.d.. Concrete boodschappen van overledenen om kenbaar te maken dat ze écht aanwezig zijn. Mensen om me heen herkende de boodschappen, waardoor Greetje zich ging focussen op hen. Ik zag de verbazing, emotie en blijdschap op de gezichten van de mensen waarvoor de boodschap was bedoelt. Het was duidelijk dat ze iets vertelde wat ze niet had kunnen weten. Na de pauze ging ze met wat (medium) collega’s “inlinken”. Zo versterken ze elkaar en vullen elkaar aan. Bijzonder wat er dan gebeurt. Het is zeker niet eng en zelfs leuk! Er wordt gelachen en soms pinkt iemand een traan weg omdat ze blij is dat er een contact voor haar langskwam.

Wat ik miste was diepgang. Dat vond ik jammer. Aan het einde van de avond heb ik dat aangegeven. Haar antwoord was duidelijk en ook logisch. Tijdens een demonstratieavond komen er boodschappen voorbij die te privé of te emotioneel kunnen zijn. Een demonstratieavond moet ook leuk zijn voor de aanwezigen. Het is de bedoeling dat we te weten komen dat het niet ophoud na de dood en dat onze dierbaren altijd om ons heen zijn. Tijdens een één op één sessie kan dat wel. Dan is er genoeg ruimte voor diepgang. Jammer dat er tijdens deze avond niemand voor mij langskwam. Ik heb nu veel vragen en ben nog nieuwsgieriger dan dat ik al was.
Greetje is een vrolijk, modern en enthousiaste persoonlijkheid waar de energie vanaf straalt. Ze heeft me overtuigt van iets wat ik eigenlijk diep van binnen al wist. Greetje bedankt voor deze mooie en bijzondere ervaring. Zoals aangegeven wil ik graag een één op één sessie. En ik zal een trouwe bezoeker worden van je bijeenkomsten. Dank voor dit inzicht en veel succes met je praktijk Impuls.
Groet, André (50)

 

In februari 2014 heb ik Greetje leren kennen tijdens een spirituele trainingsweek in Zenderen. Een week die jaarlijks een onderdeel vormt van de 3-jarige opleiding die ik aan de Academie van José Gosschalk en Karel Besseling in Naarden volg. Het Engels medium dat ons les gaf, had veel moeite met de oer Hollandse naam Greetje en veranderde die al snel in Grace. Vanaf het eerste moment viel Greetje me op en werd ik aangetrokken tot haar spirituele “bagage”. Ze was duidelijk verder dan de groep en liet me vaak versteld staan van het gemak waarmee ze contacten legde met overledenen, hoe ze datgene wat ze zag en voelde verwoordde en hoe ze zich “gracefully” door de week bewoog. Dit viel niet alleen de groep op, maar ook de leraar die al snel doorvoelde welke talenten ze in zich droeg. Bovendien viel het me buiten de lessen op hoe makkelijk en kwetsbaar ze zich tijdens onze gesprekken open durfde te stellen, hoe goed ze luisterde (“quality listening”) en hoe prettig ze met de haar toevertrouwde informatie omging.
Sindsdien heeft haar spirituele ontwikkeling zich alleen maar verder verdiept. Ik heb haar talloze malen contact mogen zien maken met overledenen en ben elke keer weer onder de indruk hoe precies, consciëntieus, discreet en liefdevol ze de verkregen informatie van gene zijde weet over te brengen. Het feit dat ze dit ook nog op een dynamische en humorvolle wijze weet te doen, maakt het allemaal nog meer bijzonder. Greetje is een multi-getalenteerde vrouw en iemand met een enorme drive en passie om zich spiritueel verder te ontwikkelen. Ik ben dan ook erg blij dat ik haar in februari 2014 heb mogen leren kennen.
Howard