Over praktijk Impuls

greetje grootjans praktijk impulsGreetje Grootjans (1960) is de oprichter van praktijk Impuls. Ik was een heel gevoelig kind die haarfijn mijn omgeving kon aanvoelen en nam ook de emoties van anderen op, alsof ze van mij waren. Daarnaast zag en wist ik dingen, die anderen niet zagen en met alle gemak ging ik in en uit mijn lichaam.
Als kind begreep ik niet waarom anderen niet zagen wat ik zag. Maar in de aanloop naar volwassen worden heb ik alles wat ik zag en voelde weggestopt. Rond mijn 28e is, na een burn-out, mijn zoektocht begonnen naar mijn echte ik. Ik wilde niet langer voldoen aan verwachtingen van anderen en me aanpassen. Voor mij was het belangrijk te ontdekken "wie ben ik?".
Het was het begin van een reis waarin ik antwoord zocht op allerlei (levens)vragen. Dit is een ontdekkingsreis die zich, tot op de dag van vandaag, nog steeds verdiept. Waarbij mijn gevoeligheid zich ook heeft ontwikkeld en een normaal onderdeel van mijn leven is geworden.
Deze levensreis heeft me bewust gemaakt van wie ik was en wie ik nu ben; ik vond mijn authentieke zelf terug.

Na allerlei spirituele opleidingen en cursussen ben ik mij gaan omscholen tot  Hypnotherapeut en Coach. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in Regressie- en Re├»ncarnatietherapie. Aansluitend ben ik mij meer gaan verdiepen in Energetische therapie, healing en sjamanisme. Na aardig wat jaren therapeut en medium zijn gecombineerd te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en me sinds een paar jaar toegelegd op mijn mediumschap.

Ik geniet ervan met mensen te werken en te begeleiden in ontwikkeling- en bewustwordingsprocessen. En daarbij mijn kennis en levenservaring te mogen uitwisselen zodat een ieder in zijn eigen kracht komt te staan!
Ik kijk ernaar uit om te werken met jouw verhaal.