Demonstratie Mediumschap 

Ieder van ons heeft te maken met dierbaren die overleden zijn. Je kunt een overledene bij je voelen en er mee praten. In gedachten of hardop. Vanuit die andere, niet fysieke wereld, willen ze heel graag contact maken, je ondersteunen en een boodschap doorgeven.

Tijdens een demonstratie zal ik laten zien hoe een medium werkt en hoe er contact wordt gelegd met de Spirituele Wereld. Ik ben het kanaal waardoor de overledenen een stem krijgen.

Hoe werkt dat contact leggen? Er wordt gedetailleerde informatie gegeven over de overledene zodat het duidelijk is over wie het gaat. Vaak worden er ook herinneringen aangehaald. En soms komt er ook informatie door, die je niet direct of helemaal niet weet, maar die je kunt navragen. Dierbaren willen, op hun eigen manier, laten weten dat ze nog onderdeel van jouw leven zijn en je te steunen. 

Het is een avond van ziel tot ziel. Er worden twee werelden in liefde met elkaar verbonden, liefde die doorgaat na de dood. Zo'n avond kan troostend en ontroerend zijn voor mensen die het gemis van hun dierbare nog voelen. Maar voor iedereen die nieuwsgierig is naar het leven na de dood, is dit een boeiende avond.

 

Huiskamer avond

Als je het leuk vindt om een avond bij jou thuis te organiseren dan kan dat ook. Ik kom naar je toe en we maken er een ontspannen avond van. Ik doen dan een demonstratie avond bij jou in de huiskamer, waarbij ik een aantal contacten maak met de overledenen dierbaren van de aanwezigen. Intu├»tie, mediumschap en spiritualiteit, daar zal het over gaan. Er is natuurlijk altijd ruimte voor vragen en het delen van ervaringen.

De avond duurt van 20.00 uur tot maximaal 22.00 uur