Ervaringen met praktijk Impuls

Afgelopen voorjaar heb ik de 5 intuïtie avonden bij Greetje gevolgd. Wat een bijzondere interessante en leerzame avonden waren dat. Ik had me nooit gerealiseerd dat wij allemaal veel intuïtiever kunnen zijn dan we denken. Je moet er jezelf in trainen en Greetje is daar een goede begeleidster bij. Down to earth helpt ze je op dit pad. Ik kom graag nog eens terug voor een workshop. 
Mirjam

 

Aan de slag met jezelf en je intuïtie! Kwam voor mij op een punt in mijn leven waarop ik me realiseerde dat ik niet meer wist of ik nog op mijn intuïtie kon vertrouwen. Door de variëteit aan oefeningen, de creativiteit, de duidelijke uitleg en informatie van Greetje, is voor mij dit gevoel weer hersteld. Mijn mede ontdekkers waren net als ik nieuwsgierig, benieuwd, soms wat sceptisch en andere momenten verwonderd over hun gave.
Deze korte reis heeft mij weer bewust gemaakt met dat wat al in me zat en mijn zelfvertrouwen op dit gebied vergroot. Dankjewel Greetje.
Edith, Hilversum 

 

Als ik jou bezig zie dan doorbreek je alle verwachtingen. Niks niet een zigeunerjurk en een glazen bol...hahaha...Bij jou ga je écht gewoon op de thee met de spirits. Fantastisch zoals jij dat doet. Ik heb genoten van het gewone gesprek, de eerlijkheid en openheid.
Marjon, Hilversum

 

Ik wil je bedanken voor de bijzondere en voor mij heel waardevolle ervaring! Ik ben het nog allemaal aan het verwerken. Van te voren wist en voelde ik diep van binnen dat we contact zouden krijgen met mijn ouders, maar ik had rationeel niet verwacht dat alles zo gedetailleerd zou zijn....
Lindy, Den Haag 


Een bezoek aan Greetje, een helder, warm en  Down to Earth persoon, en haar verbinding met boven…..de sessie was een helende en troostende ervaring.
Natasja, Amsterdam  

 

In de afgelopen jaren heb ik Greetje meerdere malen bezocht voor begeleiding en inzichten op mijn spirituele pad. Ze heeft veel kennis en is uitermate accuraat met haar waarnemingen en gevoelens en is een van de beste mediums die ik ooit bezocht heb. Daarnaast is ze een enorm vaardige coach en healer, en heeft ze mij geholpen om verder te kunnen groeien en mezelf beter te begrijpen. Haar liefdevolle en hartelijke benadering in combinatie met haar kennis, begrip en steun maken dat ik iedere keer weer uitkijk naar een sessie bij Greetje. Het is een cadeau aan mezelf, een wezenlijke bijdrage aan mijn pad. Ik zou dan ook iedereen willen adviseren om een afspraak te maken en dit zelf te ondergaan.
Jessica, 32 jaar 

 

Lieve Greetje. Wat was ik weer onder de indruk van je reading. Je bent heel goed in staat veel informatie door te geven van degenen uit de spirituele wereld die met jou contact hebben willen maken. Soms geef je zelfs de leeftijd door of een bepaalde periode in iemands leven die kennelijk van belang was. Wanneer het ertoe doet ook opvallende (lichaams) kenmerken en karaktereigenschappen. Je duikt er zelfverzekerd en enthousiast in en je zit (en blijft) enorm in de 'flow'. Je kunt ook bijzonderheden in detail ontleden en vervolgens duidelijk verwoorden. Je besteedt veel tijd en zorg aan 'de boodschap' want die is heel belangrijk voor de 'ontvanger'. Het is het meest liefdevolle moment van het contact. De boodschap is in bijna alle gevallen troostrijk of geeft een nieuw inzicht of perspectief voor degene voor wie de boodschap bestemd is. Een incidenteel 'nee'op een vraag van jou aan de ontvanger of het klopt wat je doorkrijgt, betekent voor jou: aan de slag. Uitzoeken hoe het zit. En dan wordt het een 'ja'. Of een lastig moment zet je om in een interessant moment. Je bent altijd bereid tot uitleg of het geven van nog meer informatie of om de belangrijkste mededelingen nog even op een rijtje te zetten. Dit alles met geestdrift en ...humor. Ellis, Bussum 

 

Bijzonder mooi
Ik vind mezelf een nuchter mens en met enige sceptisch, maar ook een jaren lange nieuwsgierigheid naar de vraag: " Is er leven na de dood", ben ik ingegaan op de uitnodiging om een demonstratieavond van medium Greetje Grootjans bij te wonen. Er waren ongeveer 25 mensen aanwezig. Na een goede uitleg over wat een demonstratieavond inhoud zag ik haar energie veranderen. Er gebeurde wat in de ruimte, dat was duidelijk voelbaar. Niks engs, maar een goed en bijzonder gevoel. Al snel kreeg Greetje verschillende contacten door. Geen voorspelbare zaken als: het is een vrouw of een oma o.i.d.. Concrete boodschappen van overledenen om kenbaar te maken dat ze écht aanwezig zijn. Mensen om me heen herkende de boodschappen, waardoor Greetje zich ging focussen op hen. Ik zag de verbazing, emotie en blijdschap op de gezichten van de mensen waarvoor de boodschap was bedoelt. Het was duidelijk dat ze iets vertelde wat ze niet had kunnen weten. Na de pauze ging ze met wat (medium) collega's "inlinken". Zo versterken ze elkaar en vullen elkaar aan. Bijzonder wat er dan gebeurt. Het is zeker niet eng en zelfs leuk! Er wordt gelachen en soms pinkt iemand een traan weg omdat ze blij is dat er een contact voor haar langskwam.

Wat ik miste was diepgang. Dat vond ik jammer. Aan het einde van de avond heb ik dat aangegeven. Haar antwoord was duidelijk en ook logisch. Tijdens een demonstratieavond komen er boodschappen voorbij die te privé of te emotioneel kunnen zijn. Een demonstratieavond moet ook leuk zijn voor de aanwezigen. Het is de bedoeling dat we te weten komen dat het niet ophoud na de dood en dat onze dierbaren altijd om ons heen zijn. Tijdens een één op één sessie kan dat wel. Dan is er genoeg ruimte voor diepgang. Jammer dat er tijdens deze avond niemand voor mij langskwam. Ik heb nu veel vragen en ben nog nieuwsgieriger dan dat ik al was.
Greetje is een vrolijk, modern en enthousiaste persoonlijkheid waar de energie vanaf straalt. Ze heeft me overtuigt van iets wat ik eigenlijk diep van binnen al wist. Greetje bedankt voor deze mooie en bijzondere ervaring. Zoals aangegeven wil ik graag een één op één sessie. En ik zal een trouwe bezoeker worden van je bijeenkomsten. Dank voor dit inzicht en veel succes met je praktijk Impuls.
Groet, André (50)