Agenda

AUGUSTUS 2019 > vakantie

SEPTEMBER 2019

5 maandag avonden, start op 23 september
Aan de slag met jezelf en je intuïtie!  

Heb jij zin om te gaan ontdekken hoe het met jouw intuïtie staat? 
Ervaren wanneer je met je hoofd praat en wanneer met je gevoel? Je bewust worden van de échte verbinding met jezelf en ervaren wanneer je de energie van een ander voelt? Maar ook hoe jij je bewust kunt afstemmen op die ander, zodat je gaat onderscheiden welke gevoelens en emoties van jou zijn en welke niet. Wil je meer balans brengen in je gevoel en verstand? 

Doe dan mee aan deze 5 avonden! Met diverse praktische oefeningen gaan we hiermee aan de slag. We werken in kleine groepen van max. 8 deelnemers.

De avonden worden gegeven in gebouw de Koningin aan de Koninginneweg 93 in Hilversum. 
De data zijn: 23 september, 30 september, 7 oktober, 14 oktober en 28 oktober.
Tijd: 19.45 – 22.00 uur
Prijs: € 160,- (€32,- per avond).
Info en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
Woensdag 25 september
LEZING De Kunst van het Sterven door Kitty Woud
Wat gebeurt er precies vlak voor, tijdens en vlak na de stoffelijke dood? En maakt het uit hoe je sterft? Hoe kun je je zelf zo goed mogelijk voorbereiden op de dood en hoe kunnen we hen die sterven gaan zo goed mogelijk helpen?

Op deze vragen en vele andere aspecten die te maken hebben met het stervensproces zal Kitty Woud een antwoord geven. De informatie is gebaseerd op verklaringen van overledenen die hun ervaringen hebben gedeeld via diverse mediums. Het geeft een uitgebreid inzicht in dit proces waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen.

De gedeelde ervaringen maken duidelijk dat sterven een harmonieuze en ontroerende  ervaring kan zijn. Deze wetenschap kan voor velen betekenisvol zijn en helpen om de angst voor de dood te verminderen.

De lezing wordt gegeven in gebouw de Koningin, Koninginneweg 93 in Hilversum.
Start 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Kosten EUR 15,- incl koffie/thee. Contant te betalen bij de ingang
Reserveren is noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
OKTOBER 2019

Woensdag 2 oktober
Demonstratie Mediumschap Kitty Woud & Greetje Grootjans in Hilversum.

Ik ben blij dat ik samen met Kitty Woud, een bekend Internationaal medium en docent aan het Arthur Findlay College, samen deze demonstratie mag geven. 

Op deze avond zullen wij contact maken met overleden dierbaren en daarmee een brug zijn tussen de twee werelden. Op een liefdevolle manier bewijzen dat het leven doorgaat na de fysieke dood en we herenigen ook voor even weer de twee zielen. Vanuit die andere, niet fysieke wereld, willen de overledenen heel graag contact maken, je ondersteunen en een boodschap doorgeven. Ontroering, dankbaarheid en humor zijn daar vaak vaste onderdelen bij.

Via de zintuigen van het medium geeft de overledene informatie door over onder andere zijn persoonlijkheid, werk en hobby’s. Maar ook verhalen en feiten uit het verleden en heden en bewijst daarmee dat het leven na de dood niet stopt.

De demonstratie wordt gegeven in gebouw de Koningin, Koninginneweg 93 in Hilversum
Start 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Kosten EUR 15,- incl koffie/thee. Contant te betalen bij de ingang
Reserveren is noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
ZDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 13 oktober
WORKSHOP Healing workshop door Greetje Grootjans & Erik Boom

Ben jij nieuwsgierig naar het geven van healing? Of het werken met energie? Heb je interesse om met je intuitie te werken door middel van healing? Meld je dan aan!

In deze workshop leren we je hoe je healing kunt geven in samenwerking met de Spirituele Wereld, de bron van alle energie. Uiteraard geven we je informatie over wat healing is. En we leren je hoe je je kunt afstemmen op de Spirituele Wereld. Het is een dag met praktische oefeningen.

De workshop wordt gegeven in gebouw de Koningin, Koninginneweg 93 in Hilversum.
Tijd : 10.00 - 16.00 uur
Kosten EUR 75,- inclusief koffie, thee en wat lekkers. Wel graag je eigen lunch meenemen. 
Info en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

NOVEMBER 2019

DECEMBER 2019

JANUARI 2020

Donderdag 16 januari Demonstratie Mediumschap Greetje Grootjans, Diana English, Jolanda van Kampen en Janneke Leber in Vleuten.

Deze avond zal de volledige opbrengst gaan naar het Ronald McDonald huis. Kom dus in grote aantallen om deze vier mediums te zien werken, waardoor we een groot bedrag kunnen overhandigen aan deze stichting die zulk goed en nodig werk doet.

Ook een demonstratie mediumschap is een manier om te kunnen verwerken, of heling te krijgen, om gerustgesteld te worden, om nog een keer van die dierbare iets te horen. Elk medium zal niet alleen op een liefdevolle manier bewijzen dat het leven doorgaat na de fysieke dood, ze herenigen ook voor even weer de twee zielen.

De demonstratie wordt gegeven in het Raadhuis, Pastoor Ohllaan 39, Vleuten
Start 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Kosten EUR 15,- incl koffie/thee
aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.